Hamam.

Vanmiddag met 3 dames en 3 kinderen naar de hamam geweest. Wij hadden een mooie deal gemaakt. Twee kinderen wilden ook alles meemaken. En mijn dochter ging voor de visjes die aan haar voeten zouden knabbelen. Er ging iets mis. Voor weinig hebben wij met z’n allen het hele programma gedraaid. Geweldig.

Wij begonnen in een cabine vol zouten en mineralen. Geen idee waarom dit goed zou zijn voor ons. Een vriendin en haar dochter begonnen aan de muur te likken. Yep, het was echt zout. Daarna gingen de dames in de sauna en de kinderen in een bubbelbad. De dames kwamen daar later bij. Nog een Turks stoombad gedaan. En toen kwamen wij in een hele mooie ruimte. Ieder kreeg een eigen stenen massage tafel. Daar werden wij gemasseerd, en gescrubd. Dit was niet normaal. Dat ging hard. Ik heb geen vel meer over. Op een gegeven moment moest ik van mijn rug op mijn buik draaien. En dan zit je boordevol schuim. Ik had het gevoel dat ik dwars over de toonbank heen gleed. De kinderen moesten vooral giechelen tijdens de massage. Aan het einde werd je afgespoeld. De kids waren helemaal verbolgen over het feit dat hun broek naar voren werd getrokken en er een emmer water in ging. Whahaaa.

Volgende fase was een gezichtsmasker. De jongste twee kregen een chocolade masker. Eva deed er niks mee. Maar Sophia likte hem behoorlijk af. De andere vier kregen een modder masker. Watjes met rozenwater op onze ogen. Ik hoorde rare geluiden. De jongste twee hadden moeite met stil zitten. Ineens hoorde ik nep scheten. Daarna was het even stil. Toch even mijn oog lapjes eraf gehaald. De een deed de handstand en de ander ook iets bijzonders met de benen. Haha.

Hierna mochten de meisjes met hun voeten in het water met visjes. Dit kriebelde vooral. Wij dames kregen een massage van een half uur. Heeeeeerlijk. Ik moest mijn bovenstukje aan de masseur geven. Oeps. Snel verteld dat hij nu twee borsten in zijn handen gedrukt zou krijgen 😜. Naderhand kreeg ik te horen dat mijn nek vastzat Snap ik. Komt door mijn werk. Lymfe oedeem in mijn rechterbeen……. die snap ik niet. Ik heb genoten. En mijn dochter ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s