Het vervolg van onze straat app.

Ik ben al lid van de buurt app. Maar daar ga ik binnenkort vanaf. Deze gaat om een te grote omgeving. De politie buurt app heb ik een tijd gehad. Zo weet je meer over inbraken in de buurt. Maar daar word ik alleen maar onrustig van. Die heb ik dus ook weg gegooid. Ik wil gaan voor mensen in mijn omgeving. Ik ben sinds kort een straat app begonnen. In de zomer spreek je elkaar weleens . In de winter een stuk minder. Er zijn mensen met honden die spreken elkaar natuurlijk meer. Er zijn kinderen van verschillende scholen en denken elkaar niet te kennen. Maar vorig jaar bij de buurt bbq bleek al dat juist die kinderen een klik hadden. Hoe fijn is het als je in het weekend in je straat met vriendjes kan spelen. Zo hebben de ouders ook nog eens overzicht, haha. Inmiddels zijn wij al met een fijne groep mensen.

Als ik taart mixen heb die bijna over de datum zijn kan ik aangeven of iemand nog een verjaardag heeft. Dan kan ik ze een taart aanbieden, haha. Beter dan weg gooien. Niet te vergelijken met de mooiste taarten van mijn buren. Daar zit een hoop werk in. Maar een onverwachte buurt bbq in je tuin kan zo geregeld zijn. Of een middag zwemmen in ons zwembad voor de kinderen in de buurt…. er is genoeg te verzinnen om met de buurt te doen. Niks moet, bijna alles kan.

Binnenkort hebben wij een voor het eerst geplande bijeenkomst. Even afwachten hoeveel er komen wat wij gaan doen. Voor een klein clubje vind ik het leuk te koken. Met een grote groep is het leuk als een ieder iets meeneemt. Gaat goed komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s