Onze Bob.

Hier ligt onze Bob in de hoek van de tuin. Ik ben erachter gekomen via de buren dat hun hond graag in de hoek van hun tuin ligt. Precies aan de andere kant van de schutting ligt Bob graag. Dan hebben zij toch een band…….

Mocht ik de deur richting de kliko’s open laten dan ben ik Bob in no time kwijt. Dan zit hij achter ons tuinhuis. Aan de andere kant van die schutting zijn twee konijnen bij de buren. Een voordeel. Als Bob de buurtjes ontdekt heeft dan hoef ik niet bang te zijn voor mijn plantjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s