De wekker/vakantie.

Om 7:00 gaat de wekker. Hop hop, in de kleren en gaan met die banaan. Alles was en is al ingepakt. Papieren zijn in orde. Einde stres. Dit is het begin van onze vakantie. Bob en Sonic logeren bij mijn ouders en de buren. Ik heb mensen hier in huis geregeld als anti afbraak. Meer kan ik niet doen.

Ik moet nu gewoon gaan ontspannen. Genieten van geen huishouden. Samen met mijn kinderen gaan voor quality time. Dit hebben zij en ik wel verdiend. Dusssss, wij gaan ervoor. Laterrrr.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s