Hepatitis A en B.

Turkije. Daar ga ik heen. Ik heb nagevraagd welke injecties de kinderen en ik nodig hebben. Hun dktp of dtp werkt nog. Bij mij niet. Dus die mocht ik ontvangen. Ik ben levenslang tegen hepatitis A en B ingeΓ«nt. Maar de kinderen niet. Dus die hebben zij nu gekregen. Als ik binnen een jaar de kinderen deze prik nog een keer laat geven dan zijn ook zij voor het leven klaar tegen deze ziekte. Als je op het terrein blijft van je hotel is er niks aan de hand. Buiten het terrein heb je een kleine kans om hepatitis A te krijgen via bijvoorbeeld drinkwater. Hepatitis B mocht je in bloed contact komen met een ongeval of zoiets. Dit gaat waarschijnlijk allemaal niet gebeuren. Maar ik speel graag of safe. Van de zomer gaan de kinderen met hun nieuwe samen gestelde gezin op vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s