Vlammen van achteren.

Ons konijn Bob eet alles op. Papier, plastic, takken en nog veel meer. De tulpen hebben nooit bij ons kunnen bloeien. Opgevreten. Prima. Daarna ging ik de bomen snoeien. Een enkele tak(je) bleef liggen. Meneer vrat ze allemaal om. Njom njom. Daarna had hij lekker droge zaagsel poep, haha. Ideaal. Geen geurtjes. Ik had kruidenplantjes gepoot. Nergens meer terug te vinden, helaas. Ik heb al satΓ© prikkers in de grond gestopt. Ik was even bang voor meneer zijn ogen. Helaas is Bob slim. Hij duwt de prikkers de grond in en eet alsnog alle planten op.

Van de zomer laten wij meneer echt niet buiten lopen. Ik zie het al voor mij. Een hap uit het plastic zwembad en woesj 🌊 ! Daar gaat meneer. No way. Maar voor nu…. hij eet dus alles op. Hij is dol op regen laarzen. Heel bijzonder. Hij at al eerder mijn peper planten op. De takken en bladeren. Sinds gisteren ook de pepertjes. Dit kan toch niet goed zijn? Ik ben echt bang voor zijn leven…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s