Hoe fijn is het om op vakantie te zijn?

Ik hield mijn leven lang al van reizen. Ik ging de hele wereld over met vrienden en vriendinnen. Later met mijn ex nog een paar reisjes gemaakt. Als gezin iets minder. Vaders was voor zijn werk al zoveel weg van huis dat hij het liefst in de vakantie thuis wilde blijven. Helemaal prima. Maar nu ben ik de baas. Ik heb gekozen om weg te gaan met mijn kinderen.

Maar ineens beginnen de zenuwen te komen. Ik sta er alleen voor als een ouder gezin. Brrrrrr. Ik voel kriebels. Het lijkt mij zo heerlijk om te kunnen genieten van elkaar in de zon. Geen huishouden. Maar eerste maar eens gaan. Heb ik alle papieren? Komt er vertraging. Gaat de reis daar naartoe goed? Je zal een lekke band krijgen…… pfffff. Ontspan. Ik ben met de kinderen โค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’š samen. Wat er ook gebeurd, ik ben met mijn lieverds ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s