Grote paniek.

Ik heb de paspoorten van de kinderen nodig. Dus ik loop naar de kluis. Huh? Die gaat niet open. Hoe kan dat nou? Mijn ex heeft deze achter gelaten. Ik was hier zo blij mee. Paspoorten, auto papieren, reserve sleutels en wat centjes had ik erin gestopt. Maar nu gaat deze niet open. Mijn ex gevraagd. Hij gaat zijn best doen voor een sleutel. Volgens de kluizen kraker heeft dit geen zin. Ik moet hem inhuren. Kosten beginnen bij 200 euro. Ik kan nu ook nog een spoed procedure beginnen voor de paspoorten. Normale kosten plus 50 euro per kind extra. Dan nog een nieuwe visum regelen. Zit je op 300 euro. Maar ik kan niet maken dat de kinderen niet op vakantie mogen gaan. Pfffff. Ik word op dit moment helemaal gek. Over een half uur weet ik of de sleutel werkt. Zo niet. Dan de kluis kraker voor veel. En als laatste redmiddel de gemeente voor de spoed procedure. Tijd dringt.

One thought on “Grote paniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s