Mijn ouders, opa en oma.

Ik heb ze nog. Mijn ouders! En ze zijn ook nog eens fit. Super fijn. Gisteren kwam mijn dochter even langs om iets bij mij op te halen. Zij slaapt de komende dagen bij haar vader. Ineens begon zij te huilen. Waarom? Zij miste opa en oma van Dijk enorm. Schattig toch? Daar zijn opa’s en oma’s voor. Genieten van hun kleinkinderen en ze verwennen! En die van mij doen dat super goed. Mijn vader en moeder zijn zo goed voor hun kleinkinderen! Als er een kleinkind ziek is passen zij op. Mijn grote neef en nicht zijn 13 en 14 jaar. Hun ouders moeten in deze vakantie een paar dagen werken. Dan moeten mijn neef en nicht verplicht naar opa en oma. Anders zitten zij de hele dag thuis op hun gsm. En bij opa en oma eten ze gezond, doen ze ouderwetse bord spelletjes en wandelen ze eventueel. Heerlijk toch? Daarom mist mijn dochter ook opa en oma. Verwend worden en samen spelen! Quality time voor beidde partijen. En ook ik geniet van ze. Ik ben blij dat ik ze nog bij mij heb. Ik ga nu met ze naar Zandsculpturen kijken. Ik ben helaas gedwongen tijdelijk kindloos. En dan ga je in verdriet terug in de tijd. Toen ik het fijn had. En dit was bij mijn ouders. Ik ga nu genieten met mijn ouders en een vrijgezelle oom genaamd brompot, op stap. Kijken naar zandsculpturen in Garderen. Foto’s volgen nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s