24 kitchen en een kladblok.

Ik kijk steeds vaker naar 24 kitchen. Soms komen daar zoveel simpele gerechten langs. Door de eenvoud denk ik juist zo lekker. Ik heb geen zin om een mega boodschappen lijst aan spullen aan te schaffen voor een diner. Dus als ik iets simpels voorbij zie komen op deze zender dan pak ik snel een pen. Mijn recepten boek ligt altijd in de buurt. En als het een easy peasy recept is heb je het ook zo opgeschreven.

Een voorbeeld; als dip, Griekse yoghurt met chili saus. Heeeeeeerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s