Planten en een konijn.

Ons konijn Bob eet alles. Zelfs mijn kunstgrasmat. Palmbomen vind hij heerlijk. Ga zo maar door. Inmiddels heeft hij ook al rode pepers naar binnen gewerkt. Hij leeft nog niks. Ik wil zo graag snack komkommers in de tuin laten groeien. Veel. De kinderen zijn daar dol op. Bob ook. Ik heb een idee. Ik poot de komkommer planten in hanging Baskets aan de takken van bomen. Zo kan de plant naar beneden toe groeien of ik wikkel de plant om takken heen. Als de vorst periode voorbij is ga ik de planten aanschaffen en ophangen in plaats van in de grond poten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s