Marfan.

Eva heeft een scoliose. Daarvoor draagt zij een corset. Ze klaagt daar nooit over….. alhoewel, de laatste paar weken wel. Met en zonder corset heeft ze pijn in haar onderrug. Zojuist was bij RTL nieuws info over Marfan. Ik ging toch eens kijken naar het internet voor meer.

Zou Eva pijn hebben door de cyste die zij onderin haar rug heeft of omdat ze groeit? En heeft ze nu wel of niet Marfan? Zij heeft ook cystes in haar onderbuik. Blijft allemaal vaag. We moeten het genetisch onderzoek maar afwachten. En ik zal eens bellen met de orthopeed over haar rugpijn en haar grote groei spurt/corset.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s