Echte vrienden.

Mijn Koningsdag . In de ochtend met mijn kinderen en mijn lieve familie. Wat een geluk heb ik hiermee. Om 12:00 bracht ik de kinderen naar hun vader. S’middags lekker gerommeld in huis. Ik zou de avond naar Arnhem gaan met mijn broer en schoonzus. Een mega vuurwerk op de kade om 22:00. Vorig jaar was deze enorm. Ik heb gehoord dat het dit jaar nog mooier was. Maar ik zei af. Want vrienden zouden Chinees komen eten. Onze traditionele nasi gang b..g. Een van hen nam zijn nieuwe vriendin mee. Zo’n lieve leuke meid! De rest ken ik al heel lang. Waarvan een vanaf zijn geboorte.

Om 1930 kwam het eten binnen. Heerlijk gesmuld. Allemaal even lappen. En daarna de hele avond kletsen. De kindjes sliepen overal en nergens. Wat fijn om mensen om je heen te hebben die aan een half woord genoeg hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s