Gebrande knoflook.

Dit is zo lekker en makkelijk te maken. Je pakt een knoflookbol. De bovenkant snijdt je ervan af. Giet er olijfolie op en strooi wat zout en peper eroverheen. In aluminium folie inpakken. Dit kan je op de bbq gooien. Maar ook in de oven als je toch een gerecht maakt. Je legt het er gewoon bij. Er staat een uur voor op minimaal 180 graden. Korter kan ook vast wel. Eenmaal uit de oven en afgekoeld is het lekker bij allerlei gerechten. Door de pasta saus. Je kan er knoflookboter van maken. Door de soep gooien. Ik bewaar het in aluminium folie zodat niet het hele huis ernaar ruikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s