Een huis verkopen kan zoveel doen met je.

Mijn oom heeft zijn huis verkocht. Fijn voor hem. En ook een goede beslissing. Dat wel. Maar de herinneringen…… ruim een jaar geleden woonden mijn oom en tante ook nog in dat huis. Mijn tante is helaas overleden. En mijn oom is naar een verzorgingshuis. Daarvoor woonde mijn oma er nog. Elke vrijdag gingen wij koffie drinken bij haar. Daarvoor mijn opa waar ik elke week bij ze op bezoek ging. Ik heb in de school vakanties daar geslapen. Mijn eerste Sinterklaas feesten daar gevierd. Mijn moeder, haar broers en zussen zijn daar geboren. Oftewel vanaf mijn geboorte tot aan nu ben ik daar meer dan wekelijks geweest. En nu is het huis verkocht. Vanaf de zomer is alles weg voor ons. Maar vandaag vieren wij Koningsdag. Ons allerlaatste feest daar. Wat zal dit emotioneel zwaar zijn. Gelukkig mogen mijn kindjes erbij zijn van hun vader. Ik ga met ze genieten. Kijkend naar de koning op tv. Met z’n allen als familie door elkaar heen schreeuwen. Een oranje tompouce van de Mekking naar binnen proppen. Wij gaan genieten en een beetje afscheid nemen.

Fijne Koningsdag allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s