Een jaar geleden was ik nog kaal.

Een jaar geleden was ik nog helemaal kaal. Vandaag deze dag had ik toen mijn laatste bestraling. De laatste in een serie van 24. Ik voelde mij toen heel erg moe. Mijn energie ging langzaam achteruit in plaats van vooruit. Tijdens de doden herdenking werd ik ziek. Koude rillingen. Twee dagen daarna was ik zoooooo ziek. Gelukkig woonde ik toen bij mijn ouders. Zij vingen de kids op. En ik maar liggen, rillen, slapen etcetera. Een goede vriendin gaf aan dat ik met een arts moest bellen. Bleek ik toch een borst abces te hebben. De dag daarna werd deze ontlast. Op de operatie kamer. Bij mijn fijne collega’s. En jawel, zonder verdoving. Ik voelde en voel geen pijn. Heel bijzonder. Het gekke is dat ik toen alles gelaten onderging. En nu? Komt alles binnen. Helemaal prima natuurlijk. Ooit moet ik alles gaan verwerken. 🎼And this is the moment. 🎼

2 thoughts on “Een jaar geleden was ik nog kaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s