Een omelet van sla.

Mijn kinderen lusten niet heel veel. Maar rucola vinden zij heerlijk. Regelmatig heb ik een zakje daarvan in huis. Maar er blijft ook nog weleens wat over. Ik ben niet altijd van dat salade knagen. Meer iets voor mijn konijn. Laatst gooide ik restjes rucola in de pan en daar overheen ei om een omelet te maken. Ik gebruik liever geen zout. Maar dat maakt dit gerecht erg flauw en smaakloos. Ik heb toen stukjes 30+ kaas (ik ben sindskort overgestapt) in het ei mengsel gedaan. Daardoor krijg je toch een zout smaak. Nog wat radijsjes in plakjes erop. Die plakjes maak ik met de kaasschaaf. Zo heb je een heerlijke smaak sensatie. Ik heb tegenwoordig altijd een pakje van een euro, tuinkers in huis. Alle smaken. Zo lekker en zo gezond. Zelfs bij de piepers is dit heerlijk. Mocht je aan je omelet nog iets van smaak missen? Dan pak je een klein beetje balsamico azijn. Dit is een mega smaak maker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s