Bieten bitterballen.

Een tijd geleden was ik met vriendinnen bij een tapas restaurant. Daar heb ik heerlijke bieten bitterballen gegeten. Wat mij betreft is bijna alles uit de frituur lekker. Dus waarom zou je niet iets gezonds hierin verwerken? Een ragout is zo gemaakt met boter en meel. Daar roer je je bieten doorheen. Of courgette met parmezaanse kaas. En wat dacht je van risotto ballen draaien? Het klinkt oh zo moeilijk. Maar het stelt echt niks voor. Weer eens wat anders dan de gewone bitterbal. Ik gebruik als korst panko, Japanse broodkruimels. De toko heeft deze en bij een Albert Hein zie je deze bij de sushi afdeling liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s