Alles eraan doen om in de tuin te zitten.

Ik ben dol op het buiten leven. Mijn ouders, broer, familie en ik hebben dan ook ergens een stukje bos gekocht. Gewoon om buiten te kunnen leven. Heerlijk. Maar eenmaal thuis zit ik ook graag buiten. Ik heb een fijne tuin met een overkapping en screens. Niet normaal zo luxe. Met dank aan mijn ex. Eva en ik zitten graag buiten. Ik in een stoel met een deken. Zij in de hangmat en een deken. Screens omlaag. En als wij het echt koud hebben gaat het gas haartje aan. Sommige mensen zullen zeggen; waarom al die rompslomp als je ook binnen kunt zitten met de verwarming aan. Klopt. En toch ben ik dol op een beetje buiten. Misschien heeft dit te maken met ons oer instinkt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s