Workshop school.

Mijn zoon is een soort van HSP. Als je naar de luizenmoeders hebt gekeken weet je wat dit inhoud. High sensitive person. Als kleuter wilde hij niet met zijn blote voeten in het zand. Een flapte in zijn shirt of broek werd hem bijna fataal, haha. Deze moest ik er echt uitknippen voor zijn rust. Vandaag moest hij op school in het kader van chocolade kneden in……… chocolade om bonbons te maken.

Ik kreeg deze bonbons van hem. Hij keek mij vol afschuw aan. Ik wist genoeg. Hoe smerig is dit om in te kneden voor een HSP kind. Ik vind ze wel lekker hoor. Ik heb hem 100 punten gegeven. En een dikke knuffel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s