Bakpapier.

Ik gebruik best veel bakpapier. Zo blijven de schalen school in de oven. Ik had moeite met ze in de vorm te vouwen. Nu kreeg ik de tip van een collega om het papier te kreukelen. Daarna is deze makkelijk vormbaar.

Nog een tip. Als je een krokant korstje wilt aan de onder en zijkant van je bak gerecht in bakpapier dan kan je olijf boter pakken. Ik heb deze van de Becel. Dus geen boter, geen braad boter maar vloeibare olijfboter. Met een kwastje smeer je een heel dun laagje op je bakpapier en dan gaat je gerecht daarop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s