Grapje….

Mijn ouders kwamen vanavond oppassen. Toen ik wegreed rende mijn dochter achter mijn auto aan om mij uit te zwaaien. Op haar sokken. Dus oma riep; hup, naar binnen, je loopt op je sokken ( zonder schoenen dus). Ik draaide mijn raampje vd auto open en zei; dat geeft niet. Ze loopt op de sokken van haar vader. De over buurman lag in een deuk.

Mijn ex kan hier ook om lachen. Dussssss, hoe fijn is dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s