Een corset.

Mijn dochter klaagt nooit over haar corset. De foto hieronder is niet echt scherp. Dit heeft een reden. Zij schaamt zich voor haar corset. Dus een foto maken is moeilijk. Terwijl ze nooit klaagt met het dragen. Zo stoer. Ze slaapt er zelfs mee. Met fietsen kan ze het corset niet dragen omdat deze in haar liezen duwt. Met gym op school mag deze ook af. Dit doet zij helemaal zelf. Ze vraagt wel hulp bij het in de tas proppen, haha. Voorlopig zijn wij blij met de resultaten. Haar rug gaat heel snel de goede kant op. πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦β€οΈπŸ’šπŸ’™.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s