Deze zomer avonden zijn zo dubbel.

Ik zie mijn ex nog uit zijn werk komen. De kids en ik zaten dan in de tuin te genieten van het mooie weer. En dan kwam hij ivm de warmte eerder thuis. Iedereen happy. En nu is het weer mooi weer. En dan komt er niemand thuis…… best wel dubbel. Maar he! Daar ga ik toch niet te lang bij stil staan! Ik heb het mooiste huis met tuin van Ede. En de kids…… die vermaken zich wel. Ik zit nu in de tuin met een iPad. Konijn Bob huppelt vrolijk rond. Hij heeft zojuist de laatste tulp naar binnen gewerkt. Helemaal prima wat mij betreft. En de kinderen? Die hoor ik aan het einde van de straat gillen van geluk. Zij spelen stoeprandje met een vriendje en zijn vader. Dan kan en mag ik toch niet meer zeuren? Ik moet blij zijn met wat ik heb!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s