Weg groene aanslag.

Ik zie al veel mensen spuiten met een hoge druk reiniger om het groen te verwijderen van de tegels. Helemaal prima. Maar wat een werk. En dan haal je ook nog eens de voegen weg tussen de tegels. Dit staat niet mooi. Ik koop een paar bussen schoonmaak azijn. Voor 2,49 heb je 5 liter. Deze giet je over de tegels of wat dan ook als ondergrond. Even de zon erop laten schijnen. Die heb je hierbij wel nodig. In no time is al het groen weg. Alles gaat dood. Inclusief mos en onkruid. Ik stop het in een gieter. Maar dan ben je best veel kwijt aan vloeistof. Je kan ook sproeiers kopen. Dan bespaar je veel vocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s