Nog geen jaar geleden zat ik nu aan het begin van mijn bestralingen.

Ik ben de laatste tijd even druk met weekend diensten draaien. Ideaal voor extra over uren. Zo kan ik de vakanties van de kinderen ook vaak vrij zijn. En ik werk natuurlijk alleen maar in de weekenden als de kids bij hun vader zijn. Ik merk dat ik nu wel moet gaan opletten. Er is al een lange tijd geen me time meer. Maar dat komt wel weer.

Op zo’n drukke werkdag als ik daarna stil op de bank zit uit te rusten denk ik weleens aan een jaar terug. Ineens besefte ik dat ik toen nog 21 bestralingen te goed had en daarna een ontsteking met vier antibiotica kuren. Bah. Gelukkig lijkt dit alweer heel lang geleden. Maar de rest verschijnselen zie ik nog elke dag. Als ik al kijk in de spiegel…. een verkleurde huid.en toch een misvorming door de ontsteking. De chirurg vroeg laatst nog of ik deze operatief wilde verbeteren. Een jaar geleden zei ik: echt niet. Elke operatie is een risico. En nu? Nu twijfel ik een beetje. Al zijn de kinderen en ik eraan gewend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s