Nachtdienst.

Gisteren om dit tijdstip draaide ik voorlopig even mijn laatste nacht van een weekenddienst. Ik was er ook wel een beetje klaar mee. De zaterdag klokje rond gewerkt. Zondag moe op de bank. Nachtje ziekenhuis werken en slapen. En nu klaar maken voor een gewone werkweek. Heerlijk. Het uitzicht van mijn ziekenhuis slaapkamertje is trouwens best mooi al zeg ik het zelf. Zou zo een hotel kamer kunnen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s