Regen? Waar dan?

Ik zie berichten voorbij komen van mensen die in een stort bui zaten. Regen? Niet in mijn tuintje. Tenminste, dat denk ik. Haha. Ik ben nog moe van al dat werken. Heb zojuist een uur op de bank geslapen. Vroeger was ik bang na mijn dutje of de kinderen het huis gesloopt hadden. Dan vond ik ze heerlijk spelend alsof er niks was gebeurt. En nu word ik wakker met een paniek aanval of het konijn niet alles opgegeten heeft. Onze reus lust alles. Knaagt aan alles. Maar kijk nou, meneer ligt gezellig bij mij op de bank. En zo op het eerste gezicht is er geen schade te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s