Werken werken werken.

Het liep nu eenmaal zo. Na mijn eerste weekenddienst die ik weer draaide sinds 1,5 jaar, stond natuurlijk een volgende gepland. Heel normaal 6 weken laten. Maar dit was in het weekend dat ik de kinderen zou hebben. Deze kon ik een week naar voren schuiven. Dankzij een collega die wilde ruilen. En dan wordt er een collega ziek. Zij moest onverwachts geopereerd worden. Ik zou met Pinksteren dienst hebben en zij had de Pasen. Het weekend dat de kinderen bij mijn ex zouden zijn. Dus ik kon wel ruilen. Opgelost! Maarrrrrr, ik heb nu om het weekend dienst. Of ik heb de kinderen alleen of ik ben alleen en ik werk. Vandaag de hele dag vol gemaakt met werken. Morgen even afwachten. Ik heb dan een achterdienst zoals dat heet. Maar de nacht zal vast heftiger zijn. Ik slaap dan in het ziekenhuis. Daar slaap ik altijd slechter dan thuis. Ander bed. Je ligt tegenover de IC waar genoeg gebeurd. Maar de maandag ben ik vrij. En helemaal alleen. Effe bijkomen. Nu al een beetje zin in. Een voordeel van al die extra uren draaien is dat ik veel over uren heb. De schoolvakanties van de kinderen kan ik vaak veel dagen vrij krijgen hierdoor. Dit is veel waard, voor hen en voor mij. Het is even heavy afgelopen weken. Maar gelukkig merken de kinderen daar niks van. Want daar ga ik voor. Quality time voor de kids! πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦β€οΈπŸ’šπŸ’™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s