Een begraafplaats met gps.

Hier had ik nog nooit van gehoord. Een natuur begraafplaats zonder een steen op je grap. De kinderen en ik hadden het geluk vorig weekend in een huis in schaijk te mogen bivakkeren met super aardige mensen. Op een gegeven moment ging ik met twee dames wandelen. Naast ons huis lag een groot stuk bos.een van de dames vertelde dat haar moeder daar een graf had gekocht. Ik keek om mij heen en zag niks van graf stenen. Zij vertelde dat als je daar begraven wilt worden je in het begin een boomschors op je graf mag laten zetten. Als je deze als familie wilt onderhouden is dat prima. Doet je dat niet? Dan verdwijnt die persoon terug, weg in de natuur. Geen duur onderhoud, niks. En mocht je het plekje van je dierbare willen bezoeken dan heb je een gps code om op de plek terug te keren. Ik vond en vind dit zoiets bijzonders en ook eigenlijk wel heel erg mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s