Recepten delen.

Ik ben dol op koken. Ik probeer graag nieuwe dingen. Mijn buurvrouw en haar dochter zijn helemaal gek van koken. Ineens kwam ik op een idee.

Ik heb hierboven de recepten die ik interessant vond uit het emtee blad geknipt. Voorheen deed ik hier in mijn uppie wat mee. Mijn dochter lust alles maar eet muizen hapjes. Dus ik hield mega veel over. Je kan dan zeggen; kook de helft of vries wat in. Maar aangezien ik van gezelligheid hou ga ik het volle recept koken. En dan vraag ik de buuf met haar gezin of mijn ouders te eten. Toch weer extra gezelligheid om ons heen. Wij houden van een soort van zoete inval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s