Wendy van Dijk en ik ….van Dijk

Whahaaa. Wat kan ik lachen om Wendy van Dijk. Zoals zij meeleeft met de kinderen bij the voice kids. Ik lig soms in een deuk om haar. Geweldig mens.

Toen ik nog met mijn ex was hadden wij gezamenlijke vrienden. Een van hen dacht serieus dat ik familie was van Wendy van Dijk. Wij hebben dezelfde achternaam. En hij vond mij op haar lijken. I wish. Ik geef toe dat ik toen 10 kilo lichter was en nep blond haar had. Dus heel misschien in de verte. Volgens hem dan. Ik heb dit nooit zo gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s