Werken met Pasen.

Er lagen genoeg chocolade eieren op het werk. Ik kreeg te horen dat er 40 calorieΓ«n in een ei zou zitten. Gelukkig hadden wij onze stappenteller aan met een grafiek over hoeveel calorieΓ«n wij aan het verbranden waren. Dus de eieren konden wij naar binnen schrokken πŸ€ͺ. 13 over uren gemaakt vandaag. Dat gaat lekker. Morgen relaxen met de kinderen. En daarna nog een nachtdienst. Dan heb ik mijn eerste feestdagen dienst er alweer opzitten. Mijn eerste sinds twee jaar of misschien zelfs drie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s