Pasen; gourmetten, eieren zoeken, brunch…..

Als je de folders leest van de supermarkten dan zie je van alles voorbij komen. Vele soorten brood, gourmet gerechten en chocolade eieren. Ik had al jaren niet gegourmet. Dus dacht deze dame, misschien weleens leuk met de Pasen. Samen met de buren. Toevallig appte ik hierover met mijn ex. Gaat hij eerste paasdagen met zijn samengestelde gezin gourmetten. Aangezien mijn zoon het bij voorbaat al niks vind…. dacht ik; dit kan ik mijn kind niet twee dagen aandoen. De buren ingelicht. Ik heb nog via een groep gevraagd wat zij deden met de paasdagen. En ik heb nu een ander leuk plan. De buren en wij gaan bij droog weer een vuurtje maken. De kinderen mogen dan zelf daarboven hun broodje bakken. Wij gaan eieren koken en daarna versieren. Er worden wat tapas hapjes buiten op tafel gezet. Ik heb chocolade en plastic eieren om te verstoppen. Kortom, wij, de buren, kinderen en ik gaan voor quality time. Spelender wijs met de kinderen gaan wij eten. Zo gezellig! En oh ja, al sneeuwt het of komt er regen, onder mijn overkapping met een vuurtje en screens hebben wij daar geen last van. I’m happy with our home. πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦β€οΈπŸ’šπŸ’™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s