Mijn gat stinkt.

Is dit niet een bijzonder paas bericht? Iedereen gaat voor een paas brunch of gourmetten. Ik ga voor werken. Niks mis mee. Iemand moet dit werk doen. En gelukkig hou ik van mijn werk.

Afgelopen maandag is mijn kies verwijdert bij de tandarts. Hij zei daarna dat ik vooral niet moest spoelen. De kaakchirurgen zeggen van wel. Naar wie luister ik dan? Degene die het werk heeft verricht of de persoon waar ik vaak mee samenwerk? Ik was en ben zo braaf om naar de tandarts te luisteren. Inmiddels stink ik enorm uit mijn mond. Niet normaal. Ik heb geen pijn. Maar ik heb nooit pijn. Dus dit zegt niks. Ik heb mijn borst operatie ondergaan zonder pijnstilling. Mijn kies werd gesproken en daarna nam ik ook geen pijnstillers. Zo gek om een lichaam te hebben die geen pijn kent. Soms best wel eng. Maar voor nu…..

Ik kijk het even aan. Probeer de stank uit mijn mond te verbloemen met kauwgom. Ik heb stiekem op mijn werk een keer gespoeld. Had helaas geen effect. We will wait.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s