Mijn kies eruit.

Het gaat zo gebeuren. Mijn kies gaat eruit. Vreselijk. Vanaf dan lach ik met een gat in mijn mond. Maar de oplossing om dit te verhelpen gaat mij echt te ver. Is mij veel te duur. Ik ga geen 1800 euro voor een brug of 2000 euro voor een implantaat betalen. Ik krijg daarvan 500 vergoed. Reken maar uit. Belachelijk duur. Wie kan dit tegenwoordig nog betalen? Waar gaat dit over? Zo niet eerlijk zulke bedragen voor een gebit wat je nodig hebt. En zo kan ik wel langer doorgaan.

Ik lach straks als een boer met kiespijn. Maar ik blijf toch lachen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s