Waarom zou je niet met een vreemde praten?

Ik zag een paar tips voorbij komen van hoe je een persoon die je niet kent kunt aanspreken. Als het niet in je zit om een onbekende aan te spreken dan heb je misschien niks aan deze tips. Ikzelf ben dol om tegen iedereen aan te kletsen. Misschien ben ik zelfs zo erg dat mensen mij al in de supermarkt gaan ontwijken, haha. Ik zal eens beter om mij heen kijken of mensen niet ineens gaan bukken of zich verstoppen achter een pilaar. De eerste drie tips hieronder vind ik nog wel wat. En de laatste twee gaan. Succes! Ik word echt een vrolijker mens als ik in gesprek kan gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s