Van een groentesoep naar een maaltijd soep.

Er is nog groentesoep over van gisteren. Aangezien het vandaag weer prima weer is gaat de soeppan weer buiten boven het vuur. Macaroni erbij en tomaten smurrie. Opwarmen. En voila, wij hebben een gezonde maaltijd soep. Wat brood erbij. Rauwkost. En wij zitten weer heerlijk buiten te eten. De kids spelen in de hangmat op het kunstgras. Ons konijn Bob loopt lekker buiten. Af en toe eet hij een tulp op. Maar wat is dat gezellig een beest in de tuin. Gezellig met z’n allen buiten.

Najaaa, dit was de bedoeling. De buren zijn ziek. Drie personen. Dan breng ik maar een bak soep naar ze toe. En een bak voor mijn ouders. Twee bakken naar de andere buren/die had ik het gisteren al beloofd/vergeten, sorry. De rest eten wij met z’n drieΓ«n op. Buiten. Daar is het nog steeds lekker vertoeven. En Bob gaat nog steeds voor de tulpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s