En dan komt er ineens een foto via de mail voorbij.

Deze foto kreeg ik gisteren via de mail. Gewoon van iemand. Ik moest even zoeken naar waar ik stond. Jawel. Helemaal rechts voor. 1,5 jaar geleden stond ik daar. Ik was toen nog getrouwd en wist nog niet dat ik borstkanker had. Bizar toch? Die borstkanker kan je niet voorzien. Nog getrouwd. Ik was blij met mijn gezin. Die middag zou ik van huis gaan. De kinderen achter latend bij hun vader. Heel normaal. Precies een week na dit lied zei de vader van mijn kinderen; toedeledokie. Heel bizar.

Maar als ik naar deze foto kijk dan zie ik iets positiefs. Ik had heel veel plezier. Wat hadden de dames en ik een lol. Mijn ouders waren ook komen kijken. Met elkaar was dit een zeer geslaagde middag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s