Een schoon hok.

Ons konijn 🐰 is zindelijk. Hij doet zijn behoeftes op het toiletje in de hoek van zijn hok. Ideaal. Elke dag verschoon ik dat driehoek bakje. Er gaan een paar kattenbak korrels in. Een grote zak met korrels kost maar 6 euro bij zoo&zo. Wij doen daar bijna een half jaar mee. Hierdoor hebben wij geen stink luchtjes in huis. Ik heb wel vaker aan bezoek gevraagd of ze een huisdier hier in huis ruiken. Helemaal niks. Het hok van Bobbie verschoon ik een keer in de veertien dagen. Soms zelfs pas na drie weken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s