Sushi workshop.

Ik heb inmiddels de basis spullen in huis voor sushi. De verse ingrediΓ«nten koop ik per keer in. Meestal ga ik voor zalm, surimi, komkommer, avocado, gerookte kip en gebakken ei. Voor de rest veel ei. Sesamzaadjes en vellen om de boel te plakken. Ik vind het zooooooo leuk, gezellig en makkelijk om sushi maak les te geven. Ik heb bedacht dit vaker te doen voor wie dit leuk vind. Je geeft aan mij door wat je zou willen eten, sushi met of zonder zeewier, met of zonder vis, gefrituurde erbij? Of gefrituurde garnalen. Zeekraal of soja bonen erbij? Japanse thee? Noem maar op. Of een verrassingspakket. Ik koop de boel in. Jij krijgt de rekening hiervan. En verder geef ik gratis les. Gewoon omdat het leuk is. Mag ik dan wel gratis mee eten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s