Mijn versierde paastak.

Mijn dochter en haar vriendin hadden van de week een paastak hier in huis versierd. Zij hingen een paar eieren op. De rest ging, flop, in de vaas. Lekker makkelijk. Prima. Ik maakte daarna, voor mijn gevoel dan, een gezellig versierde paastak. In de vaas zat water zodat de boel niet te snel zou omvallen.

Super mooi/gezellig. En toen kwam meneer Bob in beeld. Hij is dol op hout. Hij knabbelt daar graag op. Meneer zat naast mij op de bank. Ik was verdiept in een boek over een jongedame die op jonge leeftijd overleed aan kanker……..knabbel de knabbel, klabats, splesh! Neeeeeeee, Bob trok aan een tak van mijn paasvaas. Die viel om. Water over de bank, iPod en een iPad. Grrrrr. Ik riep meteen foei. Meneer rende weg. Volgens mij snapte hij wel dat het serieus was. Hij bleef bij mij uit de buurt. Ik heb de boel kunnen redden. Pfew! Maar de vaas met takken en veel water staan nu op het aanrecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s