Ach, het is maar een berichtje……

Het was vanuit mijn diepste gevoel het bericht van vandaag. Velen zullen zeggen; hallo, hou zoiets privé. Hou het voor je. Ik ben nu eenmaal van het uiten. Ieder zijn ding toch? Laten wij elkaar vooral in onze waarde laten. Sommige moeders hebben mij vandaag zien uiten bij school. Gelukkig de kinderen niet. Die knuffels en de berichtjes vandaag hebben mij goed gedaan. En de yoga van vanmorgen ook, haha. Iedereen bedankt voor de fijne berichtjes, knuffels en een luisterend oor (Chantal 😘).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s