De kids mogen de paas takken versieren.

Gisteren stak ik een paar takken in een vaas met water. Ik ben benieuwd of deze ook gaan bloeien. Mijn dochter had een vriendin te spelen. Ik gaf ze een tas met paaseieren. En ik liet ze hun gang gaan. Ik had een bouwwerk verwacht. Maar helaas. Ze hingen een paar eieren op en de rest werd, flop, in de vaas gegooid, hahaaa. Daarna ben ik nog heel even zelf aan de slag gegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s