Lekker snoepen/geen keuze kunnen maken.

De kids zijn dol op dummies/snoep.

Ze willen het liefste elke smaak. En meerdere soorten snoepjes per dag. Ik heb aangegeven dat ze twee snoepjes per dag mogen. Mijn zoon hangt soms zoooooo lang boven de snoep trommel. Hij kan maar niet kiezen. Maar dit moet toch. Gelukkig heb ik meestal de tijd. Moet ik dit doorzetten? Kies wat je wilt hebben? Of zeg ik; pak iets en je zusje ook en dan ga je delen. Dit laatste werkt best goed. Bij ons dan. Samen hebben wij een compromis gesloten. Goed of niet? Ach ieder zijn ding. Dit is maar een kleine tip. Handig of niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s