Leren leren.

Mijn dochter kan prima mee in de klas. Maar meer ook niet. Helemaal ok natuurlijk. Maar een vakantie kan dan funest zijn als je niet oefent. Gelukkig is ze dol op schooltje spelen. Alle werkjes van school die ze mee naar huis neemt maakt zij nog een keer. Met een gum gumt ze alles uit. Daarna maakt zij de werkjes nog een keer. En aan het einde krijgt ze dan een krul van zichzelf. Soms geef ik een sticker. Als je haar dan ziet genieten. Geweldig. Ik laat dan ook graag de werkboeken van haar op tafel liggen. Mijn krantje of boek ernaast. Zo zitten wij soms uren samen aan tafel. Dit vind zij zo gezellig. En ik stimuleer dit alleen maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s