De heilige landstichting.

Mijn ouders kwamen met dit idee. Ik zocht iets om te wandelen. Richting Nijmegen, de waalbrug over. En dan richting de heilige landstichting. Dat is het dorp. Het museum heet orientalis. Met een museumjaarkaart kom je zonder bij te betalen binnen. Wat een fantastisch gebied. Kleine dorpjes zijn nagebouwd. Klimbomen, water, veeeeel bos, toilet gebouwen en twee restaurants. Overal staan bankjes. Dit ga ik onthouden. Met 30 minuten rijden zijn wij er. Dat wordt genieten met de kids van de zomer. In een vuurkorf voor het restaurant knapperde een vuurtje. Toen wij als eerste klanten in het restaurant binnen kwamen trok de meneer achter de balie meteen zijn klederdracht aan. Wij kregen gratis plakjes brood met humus en een schaal nootjes. Zo blij was hij met gezelligheid en klanten. De dag begon met 4 graden en overal sneeuw en ijs. De dag eindigde met 12 graden en palmbomen in de zon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s