Een schijt (sorry) konijn.

Mijn Bob is zeer gehoorzaam aan zijn baasje. Zo af en toe rent hij een rondje. Maar hij eindigt altijd naast mij. Of ergens bij mij in de buurt. Zo gezellig. Ik ben nog aan het nadenken om hem meer uit te dagen. Van de zomer gaan we weer wandelen zoals wij vorig jaar deden. Misschien wel een idee voor vandaag om het weer op te pakken. Ondertussen zitten wij sinds de komst van Bobby al aardig onder de plak. Nou ja, plak. Haren. Ik ben nu ook zo’n vrouw ( zucht, ik ben een vrouw en geen jongedame meer) die op haar geliefde zwarte kleren witte haren heeft. Ik heb het niet over grijze haren van een ouwe rijke man. Maar wel over de grijze witte haren van een konijn. Ons konijn! Bob is zeer volgzaam. Zelfs als ik naar het toilet ga. Zo gΓͺnant. Het liefst gaat hij met zijn koppie in de wc. Bleh. Niet normaal toch? Of is dit echte liefde? En als het een beetje stinkt, meestal ruik ik naar rozen blaadjes, dan gaat hij zichzelf schoonmaken. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de geur die hem niet aanstaat. Sorry hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s