It is my birthday/special day.

Vandaag ben ik jarig. Normaal zou ik zeggen; lekker belangrijk! Maar ik heb borstkanker gehad. Vorig jaar zat ik er nog midden in. En dan denk ik nu; ik ben zo blij dat ik er nog ben, en hopelijk ook gezond (dit blijft de komende jaren natuurlijk afwachten). Dit is ook de dag dat de kinderen bij hun vader zouden zijn. En het is ook de dag dat mijn ex en ik de uitslagen krijgen over onze dochter Eva. Of zij iets ernstigs mankeert of ‘alleen’ een scoliose heeft.

Dit is ook de dag dat precies een jaar geleden mijn tante werd gecremeerd. Ook zij had een hormoon gevoelige tumor.

Mijn ex was zo aardig om de kids bij mij te laten op deze dag. Dus als ik nu opsta zie ik mijn grootste kado; twee kindergezichten. Na mijn ontbijt ga ik naar de tandarts om mijn kies te laten repareren. Daarna eten we gebak met mijn ouders erbij. Dan gaan wij met z’n vieren, het gezin van vroeger, naar het Wilhelmina kinderziekenhuis. Daar horen wij wat Eva wel of niet mankeert. Daarna eten wij met z’n vieren iets lekkers. Dan geef ik mijn lieve kindjes door aan hun vader. Moeilijk. Maar ik mag blij zijn dat ik ze toch nog heb gezien op mijn verjaardag. Mijn verjaardag is sinds de borstkanker denk ik nooit meer gewoon/het is vanaf nu een speciale dag dat ik er nog zijn mag! ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ

One thought on “It is my birthday/special day.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s