Uitslagen.

Op mijn verjaardag de wakker gezet. Hop hop naar de tandarts. Met mijn afgebroken kies in een zakje. Er valt niks meer te repareren. De kies wordt aan het einde van de maand getrokken. Daarna drie maanden laten rusten/genezen. Daarna zo laten of een brug erop (1800 euro) of een implantaat (2100 euro). Toedeloe, zou ik zeggen. Dus wen er maar vast aan; ik lach met een opening in mijn gebit. Ik moet sowieso een kroon rechtsonder. Dit is een belangrijke kauwkies die aan het breken is. Gelukkig kost dat maar 750 euro. Stomme chemo. Werkt toch nog door in het gebit. Ik hoorde net iets grappigs van een vriendin. Ze zei; logisch dat je kies eruit moet, je krijgt teveel voor je kiezen gekregen. ๐Ÿ˜œ

Daarna gebakjes gegeten met mijn ouders. It’s my birthday!๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ

Om 10:30 gingen wij als vroeger zijnde een gezin, naar het Wilhelmina kinderziekenhuis. Daar hebben wij de uitslagen gekregen van Eva. Eva had een afwijkende gen, die heb ik ook. Dus dat is prima zei de arts. Verder konden ze niks afwijkende zien in de chromosomen bij Eva, mijn ex en bij mij. Ik wilde nog vragen of ze dit wel zeker wisten wat mijn ex betreft, hahaaa. Zoals het er nu voorstaat is Eva prima in orde behalve de nieren die ze nog verder gaan onderzoeken. En de cyste in de onderrug doet nog niks kwaads. Voor de rest is alles goed. Dit was precies zoals ik verwacht had. Wij krijgen nog wel een oproep voor een klinisch geneticus. Deze gaat verder in op de genen. Dan kunnen ze Marfan echt uitsluiten of niet. Maar dot gaat nog wel even duren. Dus voor nu blijven we bij de orthopeed en gipsmeester voor Eva haar rug. En wij gaan verder met de uroloog. En de rest, de cardioloog, neuroloog, oogarts en kinderarts zijn passe, klaar ermee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s